Mama Gear Tele Mo Avega Fa'ase'e Eli

Pe a iai le leo leo o le excavator pe a taamilo, afai o loʻo i ai se pisa i se tulaga patino i le taimi atoa o le suiga, e tatau ona tofotofoina.Se'i manatu pe ua gau nifo o le mea fa'apipi'i ma le mama mama tele.I le taimi lava e tasi, o le gau o nifo o le mama mama tele o le excavator o le faafitauli sili ona taatele.O le gau o nifo e masani lava ona tupu i le afa pito i luga o le lautele o nifo, ma o le gau gau e faʻafeiloaʻi le pito i luga o le nifo ma fai ai se tulimanu o le 45 ° ~ 60 °.Tusa lava pe pa'u le nifo atoa, o le ta'e e mafua mai i le fa'alauteleina mai luga i lalo.

Xuzhou XZWD o loʻo galue malosi e suʻe se fofo i le faʻafitauli o nifo gau i le slewing bearings mo excavators.O le fuafuaga patino ua vaevaeina i faiga nei:

1. Ia mautinoa o le kilia o le itu o le tele ma le laʻititi laʻititi e le itiiti ifo i le 0.06X modulus.

Mo le 20-ton excavator, o le module o le slewing bearings o le 10 modules, ma o le kilia o nifo o le tele ma le laʻititi laʻititi e le itiiti ifo i le 0.6mm.

I totonu o le maketi o vaega faʻapitoa eli, ona e leʻo gauai tele tagata faʻatau i le kilia o le nifo pe a faʻaogaina le tele ma le laʻititi, e tumau pea le maualuga o le gau o nifo, o lea na matou faʻasalalau ai le sootaga i le va o le nifo gau ma le kilia o le nifo. ma ia latou malamalama i le pulea o le kilia itu nifo.Leai, o le nifo gau o le slewing bearing e le maalofia.

Ina ua mavae ni nai tausaga o faalauiloa, o le fua o le gau o nifo o le mama sasa ua pa'ū mai le 6% talu ai i le tusa ma le 5%.

Elieli 1

2. 37° oblique gear slewing lagolago.O le vaega o mea e faʻaogaina i luga o le mea e le faʻapipiʻiina o le mea faʻapipiʻi mama e suia mai le lautele o le nifo atoa i se faʻamau o le 37 °, ma o le mama slewing o le a vavae ese le vaega lea e masani ona malepe, ina ia le mafai ona faʻaogaina le malosi o le extrusion. faʻatumauina pe a faʻateʻaina le mea faʻapipiʻi I le pito i luga o le lautele o nifo, ina ia le maua ai e le vaega o le mea faʻapipiʻi o le mama slewing le taʻei extrusion i le amataga o le faʻaaogaina, lea e mafai ona faʻatuai lelei le faʻafitauli o nifo vave gau o le slewing. mea mama.

E ala i lea fa'aleleia atili, ina ua mae'a le lua tausaga o fa'amaumauga, o le fua o le gau o nifo ma lenei fa'alava slewing ua pa'u mai le 5% talu ai i le tusa ma le 4%.

3. Taamilomilo lagolago o mea e fai ma le maaa malie.Talu ai o nifo gau o le mama slewing e mafua mai i le extrusion, o le auala e puipuia ai le extrusion o mea tetele ma laiti o le mea autu lea.Pe a faʻapipiʻiina le mea e faʻaogaina ai le faʻamalosi, o le vaega faʻavevela o le mea e vaevaeina i ni vaega se tolu: o le sone masani masani, le sone suiga ma le sone vaivai.O le maaa o le sone faigata o le HRC5056, ma o le maaa o le sone vaivai o le maaa ma le faʻafefeteina o le matrix uamea.

I lenei auala, pe a faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina le tele ma le laʻititi, o le vaega vaivai o le pito i luga o le pito i luga o le a oomi ma faʻaleagaina.

E aunoa ma le oomi ese.A maeʻa le tausaga o faʻamaumauga faʻamaumauga, e leai se mea e tupu ai nifo gau ma lenei faʻamaufaʻailoga, lea e foia lelei ai le faafitauli o le nifo gau.


Taimi meli: Ian-28-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou