Le atinaʻeina o pisinisi faʻatau a Saina ma le tulaga faʻatau i totonu ma fafo

Saina slewing bearingso lo'o fa'atupula'ia mai se tulaga le lelei e tupu a'e i le atunu'u atoa ina ua silia ma le 30 tausaga o atina'e.E ala i le faʻaofiina o Siamani Rothe Erde mamanu ma gaosiga tekinolosi i le 1985,Xuzhou slewing bearing factoryna faavaeina, ma o le tulaga maualuga o le gaosiga o le gaosiga sa tutusa lava.

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o masini faʻainisinia Saina, ua faʻaalia se numera tele o fale gaosi oloa gaosi slewing. E oʻo mai i le taimi nei, o loʻo i ai 128 faʻapolofesa slewing tauaveina pisinisi i Saina. Tele o loʻo faʻatumauina i itumalo o Jiangsu, Anhui ma Shandong.

Mai le laulau, o loʻo i ai 74 slewing bearing enterprises i Jiangsu, 18 i Anhui ma 11 i Shandong.Faatasi ai ma i latou, o Jiangsu o loʻo nofoia le 60 pasene o le atunuʻu faʻatau lagolago lagolago.O le numera o loʻo mamao i luma.Sei o tatou vaavaai i se isi seti o siata.

E mafai ona tatou iloa mai le ata,Xuzhouave le tulaga muamua o le umiaina o le 44slewing bearingkamupani, e faapea foi ona slewing tauaveina atinae faatekonolosi e uunaia ai le atinae o masini inisinia tetele i Saina.
I le taimi muamua, o Saina e pei o le slewing bearing importer mai isi atunuu e le gata o le tau e taugata ae o le aofaʻi foi e utiuti, o lea o loʻo faʻalavelaveina ai a tatou atinaʻe tau alamanuia.

 

la matou kamupani,XZWD slewing bearing co.,ltdo loʻo i Xuzhou, itumalo o Jiangsu, o la tatou galuega faʻaletausaga e sili atu i le $ 20,000,000, ma 60% oloa e auina atu i fafo i le silia ma le 45 atunuu.O le tele o tagata fa'aulufale mai mai na atunu'u ua tu'uina mai ia i matou se fa'amatalaga maualuga ma tausia le va fa'apisinisi umi!faatasi ma i matou!


Taimi meli: Me-11-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou